Weerbericht Netherlands: Donderdag eerst regen

Vanochtend trekt een regengebied noordoostwaarts over het land. Daarna wordt het wisselend bewolkt en is er kans op een bui, mogelijk meet onweer. De meeste buien komen vanmiddag in het noorden van het land voor. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 11°C in het noordwesten tot 14°C in het zuidoosten. De wind is zuidwestelijk, in het noordoosten eerst zuidelijk, en matig, in de kustgebieden krachtig, 6 Bft. In de loop van de middag neemt de wind geleidelijk wat af.

In de nacht naar vrijdag is het half tot zwaar bewolkt en neemt de kans op opklaringen van het zuiden uit toe. Het blijft vrijwel overal droog en de minimumtemperatuur varieert van 5°C in het oosten tot 9°C aan zee. De wind draait van zuidwest naar zuid en is landinwaarts zwak tot matig, aan zee af en toe vrij krachtig. Quelle

Last Updated on 12/11/2020 – 8:02 by EuropeWeather24

Wie hilfreich war dieser Beitrag?

Klicke auf die Sterne um zu bewerten!

Durchschnittliche Bewertung 5 / 5. Anzahl Bewertungen: 2

Bisher keine Bewertungen! Sei der Erste, der diesen Beitrag bewertet.

Es tut uns leid, dass der Beitrag für dich nicht hilfreich war!

Lasse uns diesen Beitrag verbessern!

Wie können wir diesen Beitrag verbessern?

Kommentar verfassen

%d Bloggern gefällt das: