Netherlands : Weekendweer: Zacht met regen en soms even wat zon

Bewolkt en regenachtig. Vanmiddag van het zuiden uit zon

Het is meest bewolkt en van het zuiden uit valt er af en toe wat (mot)regen. In het noorden en oosten komen er ook enkele opklaringen voor. In deze opklaringen is op enkele plekken nevel en mist ontstaan. In de loop van de ochtend lossen nevel en mist langzaam op, het laatste in het noorden. In de middag breekt de zon vooral in het zuiden door, in het noorden kan het de hele middag bewolkt blijven. De maximumtemperatuur varieert van 12°C in het Waddengebied tot 16°C in het zuidoosten van het land. De zuid- tot zuidoostenwind is zwak tot matig en neemt in de loop van de dag aan zee en in het IJsselmeergebied toe naar vrij krachtig. Quelle

Last Updated on 14/11/2020 – 6:47 by EuropeWeather24

Wie hilfreich war dieser Beitrag?

Klicke auf die Sterne um zu bewerten!

Durchschnittliche Bewertung 4.2 / 5. Anzahl Bewertungen: 5

Bisher keine Bewertungen! Sei der Erste, der diesen Beitrag bewertet.

Es tut uns leid, dass der Beitrag für dich nicht hilfreich war!

Lasse uns diesen Beitrag verbessern!

Wie können wir diesen Beitrag verbessern?

Kommentar verfassen

%d Bloggern gefällt das: