Weerbericht: Woensdag 18 november wordt een zonnige dag

Overdag perioden met zon en tot de avond droog,donderdag buien en veel wind

Vannacht is het overwegend bewolkt en valt er zeer lokaal wat lichte motregen. Van het zuidwesten uit kan het lokaal opklaren. Het koelt niet verder af dan een graad of 9 bij een matige, langs de kust (vrij) krachtige, zuid- tot zuidwestenwind.

Overdag trekt de bewolking in de ochtend noordwaarts weg en volgen er flinke perioden met zon. Het blijft overal droog. In de avond neemt van het westen uit de bewolking toe en laat in de avond volgt af en toe regen. De middagtemperatuur loopt uiteen van 13°C in het noorden tot lokaal 16°C in het zuidoosten. De zuidwestelijke wind is matig, langs de kust (vrij) krachtig, 6 Bft.

In de nacht naar donderdag zijn er wolkenvelden en neemt van het noordwesten uit de kans op buien steeds verder toe. De minimumtemperatuur komt omstreeks 9°C uit. Er staat een matige, aan de kust krachtige tot harde zuidwestenwind, mogelijk is de wind af en toe stormachtig, kracht 8, met kans op zware windstoten. (Read More)

Last Updated on 18/11/2020 – 6:06 by EuropeWeather24

Wie hilfreich war dieser Beitrag?

Klicke auf die Sterne um zu bewerten!

Durchschnittliche Bewertung 4.1 / 5. Anzahl Bewertungen: 8

Bisher keine Bewertungen! Sei der Erste, der diesen Beitrag bewertet.

Es tut uns leid, dass der Beitrag für dich nicht hilfreich war!

Lasse uns diesen Beitrag verbessern!

Wie können wir diesen Beitrag verbessern?

Kommentar verfassen

%d Bloggern gefällt das: