Netherlands: Weerbericht voor 19 november: Onstuimig aan zee

Overdag enige tijd zware windstoten in het noord(oost)elijk kustgebied!

De eerstkomende uren zijn er geen waarschuwingen van kracht. Aan het einde van de ochtend en in het begin van de middag worden in het noord(oost)elijk kustgebied zware windstoten verwacht van 75-85 km/uur. In het oostelijke Waddengebied zijn windstoten van ca. 90 km/uur mogelijk. De windstoten komen uit een noordwestelijke richting.

Aanvankelijk is het in het zuidoosten bewolkt met af en toe regen. Verder is het breed opgeklaard en droog. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C en de west- tot zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan de kust krachtig tot hard, 6 à 7 Bft.

Overdag is er tamelijk veel bewolking en trekken er buien over. In de middag neemt de buiigheid van het noordwesten uit af. De middagtemperatuur wordt ongeveer 11°C. Er staat een matige tot vrij krachtige westelijke wind, aan de kust is de wind hard, in het noordelijk kustgebied wordt de wind stormachtig. Mogelijk dat de wind in het oostelijke Waddengebied rond het middaguur korte tijd stormkracht bereikt, 9 Bft. Verder kunnen er vooral bij buien (zware) windstoten voorkomen, boven land tot ongeveer 70 km/uur, in het noorden 75-90 km/uur en in het oostelijke Waddengebied mogelijk 90-100 km/uur. In de middag draait de wind naar noordwest en in de avond neemt de wind duidelijk af. (Read More)

Last Updated on 19/11/2020 – 5:27 by EuropeWeather24

Wie hilfreich war dieser Beitrag?

Klicke auf die Sterne um zu bewerten!

Durchschnittliche Bewertung 0 / 5. Anzahl Bewertungen: 0

Bisher keine Bewertungen! Sei der Erste, der diesen Beitrag bewertet.

Es tut uns leid, dass der Beitrag für dich nicht hilfreich war!

Lasse uns diesen Beitrag verbessern!

Wie können wir diesen Beitrag verbessern?

Kommentar verfassen

%d Bloggern gefällt das: