Weerbericht voor 20 november: Rustig weer op komst

Wolkenvelden en een enkele bui. Overdag op de meeste plaatsen droog.

Vooral in de kustprovincies komen enkele lichte buien voor. In de rest van het land blijft het op de meeste plaatsen droog met opklaringen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 6°C vlak aan zee tot +1°C plaatselijk landinwaarts. De westelijke wind is zwak tot matig, aan de kust matig tot vrij krachtig en in het noordelijk kustgebied nog af en toe krachtig.

#Overdag is het half tot zwaar bewolkt en komt er vooral in het noordoosten nog een enkele bui voor. Elders blijft het tot de avond droog. In de avond raakt het in het westen bewolkt en kan het daar af en toe gaan regenen. De middagtemperatuur wordt 8 à 9°C. De zuidwestelijke wind is meest matig. Aan de kust neemt de wind later in de middag en in de avond toe naar krachtig, in het noordwestelijk kustgebied mogelijk naar hard.

In de nacht van vrijdag op zaterdag is het bewolkt en valt er af en toe #regen of motregen. De minimumtemperatuur wordt al aan het begin van de nacht bereikt en loopt uiteen van 9°C aan de noordwestkust tot ca. 2°C langs de oostgrens. De zuidwestelijke wind is matig, aan zee en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig, in het noordwestelijk kustgebied mogelijk hard.

#Zaterdag overdag is het op de meeste plaatsen bewolkt en valt er van tijd tot tijd motregen. In het zuidoosten blijft het waarschijnlijk droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 8°C in het zuidoosten tot 12°C in het noordwesten. De zuidwestelijke wind is matig tot vrij krachtig, aan zee en boven het IJsselmeer krachtig en in het noordwestelijk kustgebied mogelijk hard. (Bron: KNMI)

Last Updated on 20/11/2020 – 6:56 by EuropeWeather24

Wie hilfreich war dieser Beitrag?

Klicke auf die Sterne um zu bewerten!

Durchschnittliche Bewertung 4 / 5. Anzahl Bewertungen: 13

Bisher keine Bewertungen! Sei der Erste, der diesen Beitrag bewertet.

Es tut uns leid, dass der Beitrag für dich nicht hilfreich war!

Lasse uns diesen Beitrag verbessern!

Wie können wir diesen Beitrag verbessern?

Kommentar verfassen

%d Bloggern gefällt das: