Weerbericht Nederland : Vanmiddag van het zuiden uit af en toe zon

Het is in de noordwestelijke helft zwaar bewolkt en in het uiterste noordwesten kan lokaal even lichte regen vallen. Elders zijn er ook enkele opklaringen aanwezig.

In de loop van de ochtend en middag breekt van het zuiden uit de zon steeds vaker door. De #maximumtemperaturen lopen uiteen van 8°C in het noordoosten tot lokaal 11°C in het zuiden. De zuidenwind blijft matig, langs de kust en boven het #IJsselmeer vrij krachtig, aan de #noordwestkust krachtig, 6 Bft.

In de nacht naar woensdag wisselen velden met hoge bewolking en opklaringen elkaar af. Het blijft droog. De #minimumtemperaturen lopen uiteen van enkele graden boven het vriespunt tot 6°C langs de kust. De zuid- tot zuidoostelijke wind neemt af naar zwak tot matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, 5 Bft.

#Woensdag overdag zijn er wolkenvelden waarbij de zon af en toe te zien is. Het blijft droog. In de loop van de middag neemt van het westen uit de bewolking toe en aan het einde van de avond kan het in het noordwesten gaan regenen. De maximumtemperaturen variëren van 7°C in het noorden tot 10°C in het zuiden. De wind is matig, in het noordwestelijk kustgebied mogelijk vrij krachtig, en draait in de middag naar zuidwest. (Bron: KNMI)

 

Last Updated on 24/11/2020 – 7:51 by EuropeWeather24

Wie hilfreich war dieser Beitrag?

Klicke auf die Sterne um zu bewerten!

Durchschnittliche Bewertung 4.4 / 5. Anzahl Bewertungen: 5

Bisher keine Bewertungen! Sei der Erste, der diesen Beitrag bewertet.

Es tut uns leid, dass der Beitrag für dich nicht hilfreich war!

Lasse uns diesen Beitrag verbessern!

Wie können wir diesen Beitrag verbessern?

Kommentar verfassen

%d Bloggern gefällt das: