Weer Nederland: Rustig herfstweer, donderdag mogelijk wat gespetter

Perioden met zon, morgen bewolkt en in de noordelijke helft af en toe regen

#Vandaag is er eerst alleen maar hoge #bewolking waar de zon doorheen schijnt. Het blijft droog. In de loop van de middag neemt van het westen uit de bewolking toe en aan het einde van de avond kan het in het uiterste noordwesten gaan regenen. De #maximumtemperaturen variëren van 8°C in het noorden tot 10°C in het zuiden. De wind is matig, in het noordwestelijk kustgebied mogelijk vrij krachtig, en draait in de #middag naar zuidwest.

In de nacht naar #donderdag is het overwegend bewolkt met in het noorden en noordwesten af en toe regen. De minima liggen tussen 5 °C in het zuiden en 8°C aan de #kust. De #wind is zuid tot zuidwest en zwak tot matig, aan de noordwest- en noordkust eerst nog vrij krachtig.

Donderdag overdag is het op de meeste plaatsen bewolkt met in het noorden en midden af en toe regen. In het zuiden blijft het droog en in het zuidoosten zijn er perioden met zon. De maxima liggen rond 9 °C. De wind is meest zwak en komt meestal uit zuidwest, in het noorden wordt de wind in de middag noordwest tot noord. (Bron: KNMI)

Last Updated on 25/11/2020 – 7:51 by EuropeWeather24

Wie hilfreich war dieser Beitrag?

Klicke auf die Sterne um zu bewerten!

Durchschnittliche Bewertung 4.2 / 5. Anzahl Bewertungen: 5

Bisher keine Bewertungen! Sei der Erste, der diesen Beitrag bewertet.

Es tut uns leid, dass der Beitrag für dich nicht hilfreich war!

Lasse uns diesen Beitrag verbessern!

Wie können wir diesen Beitrag verbessern?

Kommentar verfassen

%d Bloggern gefällt das: